Wij verzamelen en delen geen privacy gevoelige informatie via deze website en gebruiken alleen noodzakelijke, functionele cookies. Deze helpen de website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.
Dit pakket verzekert jouw onderneming tegen de belangrijkste risico’s. Je kan via ons de verschillende risico’s verzekeren met het MKB Totaalpakket. Omdat elk bedrijf anders is, kun je zelf bekijken welke risico’s jij voor jouw bedrijf en de werknemers wilt verzekeren.
Bij het afsluiten van een MKB Totaalpakket kan je kiezen uit meerdere verzekeringen voor jouw bedrijf, namelijk:
Met de gebouwenverzekering verzeker je jouw bedrijfspand. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om schade door brand, neerslag, storm, lekkage, inbraak, een vallend voorwerp of een botsing. Het verzekerd bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde van het gebouw.
Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je jezelf van een inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Jouw inkomen wordt beschermd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Met deze verzekering kan je jouw inkomensachteruitgang beperken en heb je meer financiële zekerheid voor de onderneming.
Wanneer je of één van jouw medewerkers schade aan spullen van een ander veroorzaakt, kan diegene een schadevergoeding eisen. Met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je verzekert tegen dit soort kosten. Zowel zaakschade als personenschade vallen hieronder. Zaakschade is schade door verlies of beschadiging van spullen. Personenschade is schade door letsel of overlijden.
In sommige gevallen kun je aansprakelijk zijn voor vervuiling van het milieu. Zelfs als je er wellicht niets aan kon doen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm. De saneringskosten kunnen vaak flink oplopen. Met een milieuschadeverzekering ben je beschermd tegen dit soort risico’s.
Met de ongevallenverzekering voor werknemers verzeker jij ongevallen op het werk en tijdens woon- werkverkeer. Wanneer een werknemer door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt, keert deze verzekering eenmalig een bedrag uit. Deze verzekering sluit je specifiek af voor jouw werknemers. Onder werknemers vallen ook ingehuurde krachten zoals stagiairs en uitzendkrachten.
Met de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven ben jij verzekert van professionele rechtshulp. Jij bepaalt zelf voor welke juridische problemen je verzekert bent. Volgens de standaard verzekering ben jij verzekerd voor rechtshulp met het verhalen van zaak- of personenschade. Ook geschillen over de uitoefening van ondernemersactiviteiten zijn gedekt. Daarnaast kun jij kiezen voor een extra uitgebreide variant kiezen en kun je een rechtsbijstandverzekering met aanvullende dekkingen voor: agrarisch, verkeer en incassobijstand.
Als eigenaar van een auto dan ben je wettelijk verplicht om de auto te verzekeren vanaf het moment dat het kenteken op jouw naam staat. Dit geldt uiteraard ook voor auto’s die zakelijk gebruikt worden. De WA-verzekering is het belangrijkste en verplichte onderdeel van de zakelijke autoverzekering. De afkorting WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid. Deze dekking zorgt ervoor dat de schade gecompenseerd wordt aan de tegenpartij wanneer je aansprakelijk bent bij een ongeluk.
De verzekeringen die je nodig hebt zijn afhankelijk van jouw situatie. Het voordeel van het MKB totaalpakket is dat je één aanspreekpunt hebt voor alle zakelijke verzekeringen. Daarnaast is de dekking van de verschillende verzekeringen op elkaar afgestemd. Hierdoor is er geen overlap tussen de verzekeringen. Wanneer je een verzekeringspakket afsluit, profiteer je van pakketkorting, waardoor je minder kwijt bent voor jouw zakelijke verzekeringen.
Als jij een verzekering aanvraagt of als je schade hebt, moet je vragen beantwoorden. Daarnaast moet je zoveel mogelijk doen om schade te voorkomen en te beperken. Meld schade zo snel mogelijk! Verder is het belangrijk om ons op de hoogte te stellen als er zaken veranderen.
Je schadevrije jaren kun je terugvinden op je polisblad. Heb je geen polisblad, vraag deze dan op bij je adviseur. Zodra je je verzekering beëindigt krijg je een laatste overzicht met daarop een royementsverklaring en het aantal schadevrije jaren dat je tot die tijd hebt opgebouwd. Deze worden ook geregistreerd in het Roydata systeem.
Nadat je een verzekering hebt afgesloten heb je 14 dagen bedenktijd. Als je binnen deze termijn besluit om de verzekering toch te beëindigen, laat dit dan weten aan jouw adviseur.
Een dag nadat wij de betaling hebben ontvangen wordt de dekking weer hersteld. Bijvoorbeeld: wij ontvangen je premie op 01-01-2018, dan wordt het kenteken op 02-01-2018 weer aangemeld. Vanaf dat moment (dus op 02-01-2018) is je auto ook weer verzekerd.